Vervolg Consult

€79,- Inclusief BTW

Bij het Vervolgconsult gaan we dieper in op de informatie uit het eerste consult en vragenlijsten. Hier ontvang je een op maat gemaakt behandelplan, gericht op jouw unieke behoeften. Dit plan omvat heldere instructies voor voeding, supplementen, slaap en beweging, allemaal afgestemd op jou als individu.

Tijdens onze sessies evalueren we gezamenlijk jouw voortgang en passen we, indien nodig, de gestelde doelen aan. Het behandelplan fungeert als een dynamische routekaart, gebaseerd op inzichten uit eerdere vragenlijsten en het initiële consult. Het is jouw persoonlijke gids naar een gezondere levensstijl.

Gedurende de vervolgconsulten blijven we flexibel en passen we de doelen aan volgens jouw evoluerende behoeften. Daarnaast is er dan ook altijd ruimte om je vragen te stellen via whatsapp. Mijn doel is niet alleen het oplossen van gezondheidsuitdagingen en klachten, maar ook jou empoweren om voortdurend te groeien in welzijn. Het consult zal via een onlineomgeving plaats vinden.

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Wist je dat…

Voldoende vitamine D niet alleen essentieel is voor sterke botten, maar ook een rol speelt bij het handhaven van je tandglazuur, mentale welzijn en je weerstand?