Het gezicht achter Centrum Bright Life!

Het gezicht achter Centrum Bright Life!

Herontdek de stralende versie van jezelf en transformeer je leven met gepersonaliseerde begeleiding. Bij vragen kan je altijd een gratis 15 minuten gesprek inplannen!

Herontdek de stralende versie van jezelf en transformeer je leven met gepersonaliseerde begeleiding. Bij vragen kan je altijd een gratis 15 minuten gesprek inplannen!

Even kennismaken!

Hallo, ik ben Matthijs Sluijter, eigenaar van Centrum Bright Life. Mijn reis naar een gezonde levensstijl begon in de keuken met mijn moeder, waar we samen kookten met pure ingrediënten. Na mijn tijd op de hotelschool en ervaring in de wereld van modellenwerk, ontwikkelde ik mijn passie voor voeding en gezondheid verder.

Jarenlang heb ik ook persoonlijk geworsteld met gezondheidsproblemen. Eczeem plaagde mij al lange tijd, ondanks talloze crèmes en medicatie die ik probeerde. Het leek alsof er geen oplossing was. Pas toen ik beter ging letten op mijn algehele levensstijl, begon er iets te veranderen. Door bewuster te worden van mijn voeding, beweging en stressniveaus, begon mijn eczeem langzaam te verdwijnen. Tot op heden is het niet teruggekomen.

Deze ervaring heeft me gemotiveerd om anderen te helpen en bewust te maken van het feit dat er manieren zijn om van gezondheidsproblemen af te komen. Als orthomoleculaire voedingsdeskundige ontdek ik nu diepere connecties tussen voeding en welzijn, en help ik anderen om ook een gezonde levensstijl te omarmen, want mijn reis heeft me geleerd dat gezondheid en geluk hand in hand gaan.

Mijn persoonlijke missie

Mijn persoonlijke missie is helder: ik wil individuen laten ontdekken hoe ze zich energieker en gezonder kunnen voelen door bewuste keuzes te maken in hun levensstijl. Wanneer ik met mensen in gesprek ga, is mijn doel niet slechts het behandelen van symptomen, maar ook het aanpakken van de onderliggende problematiek. Gelijktijdig streef ik ernaar om mensen te empoweren met kennis en tools, zodat ze zelf proactief aan de slag kunnen naar stralende gezondheid.

Maatwerk

Wat onderscheidt mijn benadering? Een holistische kijk op het lichaam, waarbij ik luister naar jouw verhaal en meerdere aspecten van je gezondheid in overweging neem om een zo goed aangesloten oplossing te bieden. Of je nu kampt met vage klachten, verschillende ziektebeelden, chronische aandoeningen of simpelweg gezonder wilt leven, ik bied een luisterend oor en geef een op maat gemaakt behandelplan mee. Bij ieder persoon is dit dan ook echt anders.

Wat mijn aanpak echt uniek maakt, is dat ik anders omga met supplementen. Waar veel orthomoleculair deskundigen en therapeuten vaak supplementen als basis gebruiken, zie ik ze slechts als een toevoeging. Mijn focus ligt voornamelijk op het leggen van een goede basis voor gezondheid, waarbij voeding, levensstijl en eventueel supplementen elkaar aanvullen.

Ontgrendel je ware potentieel met Centrum Bright Life

Ontgrendel je ware potentieel met Centrum Bright Life

Transformeer je leven en behaal je doelen met professionele en gepersonaliseerde begeleiding.